våre selskaper

Møt vårt kollektiv

SkyCall er et telemarketingbyrå med markedsledende tjenester innen telemarketing og feltsalg. Dette gjør vi ved å være best-in-class innen salg og serviceytelse. Miljøet i SkyCall kjennetegnes via budskapet “kvalitet ER kvantitet” da vi jobber aktivt mot å være den foretrukne partneren blant våre samarbeidspartnere.

Sky Finance har som hovedformål å formidle ledende forsikringsløsninger til både privat- og bedriftsmarkedet. Våre rådgivere står til enhver tid klare for å kunne tilby markedsledende forsikringstjenester til eksepsjonelt god pris.

Norges mest Innovative byrå
Vi bygger effektive strategier for digital tilstedeværelse for alle små- og mellomstore virksomheter i Norge.

YourClean AS ble startet i 2020 og har allerede etablert seg som en profesjonell aktør med godt omdømme. Fornøyde kunder er avgjørende for oss og derfor er vi et av få renholdsbedrifter som tilbyr 100 % fornøydhetsgaranti på våre tjenester. Med YourClean er vi med på å utfordre gamle modeller og metoder.

SkyEstate ble etablert i 2021 med et mål om å være pioneer i eiendomsbransjen. Vi ønsker å utfordre markedet ved å skille oss ut, tenke nytt, satse bærekraftig og bygge fremtidens eiendommer på tvers i hele verden.

Peur Oslo ble etablert i hjertet av Oslo i 2021 med en visjon om å skape et eksklusivt motemerke for menn med de aller beste råvarene på markedet.