våre selskaper

Møt vårt kollektiv

SkyCall er et telemarketingbyrå med markedsledende tjenester innen telemarketing og feltsalg. Dette gjør vi ved å være best-in-class innen salg og service. Miljøet i SkyCall kjennetegnes via budskapet “kvalitet ER kvantitet” da vi jobber aktivt mot å være den foretrukne aktøren blant våre samarbeidspartnere.

Sky Finance har som hovedformål å formidle ledende forsikringsløsninger til både privat- og bedriftsmarkedet. Våre rådgivere står til enhver tid klare for å kunne tilby markedsledende forsikringstjenester til eksepsjonelt god pris.

Norges mest Innovative byrå
Vi bygger effektive strategier for digital tilstedeværelse for små- og mellomstore virksomheter i Norge.

Sky Facility ble startet i 2020 og har allerede etablert seg som en profesjonell aktør innenfor renhold med godt omdømme. Fornøyde kunder er avgjørende for oss og derfor er vi et av få facility aktører som tilbyr 100 % fornøydhetsgaranti på våre tjenester. Med Sky Facility er vi med på å utfordre gamle modeller og metoder.

SkyEstate ble etablert i 2021 med et mål om å være pionér i eiendomsbransjen. Vi ønsker å utfordre markedet ved å skille oss ut, tenke nytt, satse bærekraftig og bygge fremtidens eiendommer.

SkyBygg ble etablert i 2023 med et mål om å være pionér i byggebransjen. Vi ønsker å utfordre markedet ved å skille oss ut, tenke nytt, satse bærekraftig og bygge fremtidens eiendommer.