vår VISJON

...

Skygruppen består av fremoverlente og innovative sjeler som har et ønske og mål

Vi skal være best og markedsledende i alt vi setter oss inn i. Vi mener at det ikke finnes noen grenser på hvor høyt vi kan nå, så lenge vi samler de riktige menneskene, bygger hverandre opp og takler utfordringer sammen.

Styret består av personer med høyere utdanning innenfor ledelse og innovasjon samt flere tiårs erfaring innenfor salg og ledelse med utmerkede resultater. Vi spesialiserer oss innenfor salg og service og har et motto; Vi skal bygge fremtidens topptalenter og ledere hvor salg og service er verktøyet vi bruker for å oppnå vårt mål.

For at vi skal oppnå vårt mål om å være markedsledende har vi valgt å ta en annerledes vei enn de fleste andre selskapene. Vi håndplukker våre talenter selv og bygger dem opp fra start, uavhengig av om de har tidligere erfaring eller ikke. Vi vektlegger kvalitet fremfor alt. Vi ønsker å være en rollemodell i bransjen og utfordrer måten salg og service blir utført.

Vår drøm er å være markedsledende i verden, samtidig som vi skal bygge opp fremtidens topptalenter og ledere. Vi vet at vi drømmer stort, men vi er også villig til å legge inn innsatsen og dedikasjonen for å realisere vår drøm. Vi vet at veien vi går er fylt med utfordringer og vil være krevende, men om vi skal oppnå vår drøm, som er så ambisiøs, så må vi også være villig til å gjøre det andre ikke ønsker å gjøre.

who we are

All services in one place

Design

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Digital Marketing

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Support

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Skygruppen består av fremoverlente og innovative sjeler som har et ønske og mål; Om å være best og markedsledende i alt vi setter oss inn i. Vi mener at det ikke finnes noen grenser på hvor høyt vi kan nå, så lenge vi samler de riktige menneskene, bygger hverandre opp og takler utfordringer sammen.